Alfons van Eekelen
Dealer presentaties en evenementen
.
‘Als algemeen directeur van Marine Power Benelux was ik meer dan 28 jaar verantwoordelijk voor de verkoop, marketing, continuering en professionalisering van het dealernetwerk.
Marine Power Benelux is de distributeur voor Mercury en Mariner buitenboordmotoren, Mercruiser inboard motoren, Quicksilver boten en Valiant R.I.B. boten.

Door het organiseren van motivatie-bijeenkomsten, het houden van dealermeetings, events en consumer-acties behaalde Marine Power Benelux in haar internationale markt het hoogste marktaandeel. Dit werd door Brunswick, het moederbedrijf in de V.S., met een ‘Brunswick President Award’ erkend.

Naast mijn werk bekleedde ik nog een aantal nevenfuncties: o.a Lid van het Hiswa algemeen bestuur, voorzitter van de Im-en Export Groep, lid TC Rai Exhibitions en Member Board of Directors Vapor.

Voor mijn functie bij Marine Power was ik werkzaam als sales/promotionmanager bij Polaroid Europe en verantwoordelijk voor de introductie van de toenmalige revolutionaire SX 70 camera. Ik fotografeer er nog steeds mee. Heeft uw onderneming een "boost " nodig of wilt u uw netwerk optimaal motiveren dan wil ik in samenwerking met uw organisatie hieraan graag gestalte geven.’

 

 

 

 

Hans Kloosterman
Golfevenementen
.
‘Op basis van de golfsport organiseer ik presentaties, motivatiebijeenkomsten, feesten, partijen en natuurlijk toernooien:

* NGVA Nationale Golfdag voor Automatisering: www.ngva.nl (250 deelnemers).
Dit toernooi wordt in 2008 voor de 13e keer gehouden.
* NGVB Nationale Golfdag voor de Bouw: www.ngvb.nl (140 deelnemers).
Dit toernooi wordt in 2008 voor de 6e keer gehouden.
* Haaglanden Open op golfbaan Westerpark te Zoetermeer: www.rhgo.nl.
In 2004 voor de eerste keer gehouden. Bijna 100 deelnemers.
* Meerlanden Open op golfbaan de Haarlemmermeersche te Cruqius:
www.meerlandenopen.nl. In 2004 voor de 1e keer gehouden. 51 deelnemers.

Verder ontwikkelde ik in samenwerking met het Portugees Verkeersbureau de Estoril Sintra Golf Cup op 8 golfbanen in Nederland.

Met 35 toprelaties van AutomatiseringGids, Cobouw en VastGoedMarkt reis ik 3x per jaar naar Portugal. We spelen daar op 2 verschillende banen.
Ik verzorg de totale organisatie van vliegen, hotelaccommodatie, diners, culturele programma’s, transfers en natuurlijk het golfen.

Van 1996 – 2003 was ik voorzitter van de golfvereniging die speelt op Golfbaan Westerpark te Zoetermeer. Ik ben lid van de NVGJ, Nederlandse vereniging van Golfjournalisten.
Ook doe ik verslag van het Dutch Open voor Radio West en Langs de Lijn van de NOS en schrijf onder pseudoniem artikelen voor golfbladen.’

 

 

Home